(541) 754-3010

28 februarja, 2020

Nasveti za hitro učenje jezika preko interneta

Z novimi tehnologijami, ki jih uporabljamo vsak dan, je učenje jezika preko interneta resnično dostopno vsakomur. Izkoristite možnosti učenja angleškega jezika ali drugih jezikov, ki se vam ponujajo na dosegu roke na vašem telefonu, računalniku ali tablici. Izkoristite možnost našega brezplačnega spletnega tečaja ali brezplačnega prevoda!

Zgolj z nekaj minutami na dan lahko resnično zboljšate svoje znanje tujega jezika. Za vas smo zbrali nekaj nasvetov za učinkovito učenje jezika preko interneta, ki jih lahko vključite v svoje vsakdanje navade.

Učenje jezika on line lahko poteka tudi nezavedno

Ker kar osem od desetih Slovencev vsakodnevno uporablja internet, lahko to navado odlično izkoristimo za učenje jezika on line. Medtem, ko brskate po novicah ali spletnih trgovinah, lahko nezavedno ponavljate tuj jezik in tako ubijete dve muhi na en mah. Kako?

Nastavite si operativni sistem telefona na želeni tuj jezik – s tem boste ves čas v stiku z jezikom, ne da bi to sploh opazili. Večina pametnih telefonov ima v nastavitvah možnosti spremembe jezika. Ste že kdaj pomislili, kaj pomeni »scroll« ali kako v nemščini rečemo »ton zvonjenja«?

Spremljajte tuje medije – večina večjih medijev ima svoje brezplačne aplikacije, ki si jih lahko prenesete na telefon ali tablico ter spremljate novice v tujem jeziku. Tuje medije lahko spremljate tudi na družbenih omrežjih, kjer jim lahko sledite. Tako novice, ki jih nezavedno slišite v slovenščini npr. v avtu ali med nakupovanjem, nato preberete še v tujem jeziku, kar okrepi vaš besedni zaklad.

Pri gledanju tujih TV programov poslušajte, preden preberete podnapise – na srečo slovenske TV postaje raje kot sinhronizacijo uporabljajo podnapise, ko gre za tuje serije, filme in dokumentarce. To je odlična priložnost, da vadite znanje tuijih jezikov, in sicer govor najprej poslušajte, nato pa preberite prevod v podnapisih. Tako vadite znanje tujega jezika in hitro branje, kar vam vsakodnevno koristi!

Če želite hitro učenje on line, nas kontaktirajte!

V ekipi Fabulingus smo zbrani izkušeni in dinamični jezikovni strokovnjaki, ki vam pomagamo pri učenju tujega jezika prek interneta. Brez skrbi, popolnoma se vam prilagodimo glede nivoja, metod in časovnih zahtev. Tako napredujete po svojem ritmu, a zagotovo in zanesljivo. Oglasite se nam in izkoristite možnosti, ki vam jih v hitrem tempu življenja ponuja tehnologija. Veseli vas bomo!

Izkoristite možnost brezplačnega spletnega tečaja ali brezplačnega prevoda!

Niste našli, kar iščete? Obrnite se na nas! (kontakt)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fantastični v jezikih
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram