(541) 754-3010

NUDIMO VRHUNSKE STORITVE V ANGLEŠČINI IN DRUGIH TUJIH JEZIKIH


BREZPLAČNI TEČAJI


NAROČITE STROKOVNI PREVOD

Izberite enega naših specializiranih brezplačnih tečajev, kot je poslovna angleščina

Ker želimo svoje navdušenje nad jeziki razširiti na čim več ljudi, smo vam pripravili specializirane brezplačne jezikovne tečaje, ki jih lahko prosto uporabljate. Prilagojeni so tistim, ki ste se tujih jezikov že učili in želite poglobiti znanje določenega področja. Poslovna angleščina je uporabna za vse, ki poslujete s tujimi partnerji ali strankami iz tujine. Upravni ali diplomatski jezik lahko poglobite tisti, ki ste zaposleni v nevladnem sektorju. Prilagojeni tečaj smo razvili tudi za vse navdušence informacijske tehnologije ali zaposlene v marketingu. Vsi spletni tečaji so izvrstna priprava na individualne ure, ki jih nudimo preko Skype ali osebno. Oglasite se nam!


V naši ponudbi kakovostno lektoriranje, jezikovni tečaji, hitro prevajanje in pisanje

Smo visoko izobraženi jezikoslovci, ki svojo strast za jezike prenašamo v kakovostne izdelke lekture, prevodov in pisanja besedil v tujih jezikih. Naši prevodi so učinkoviti, utemeljeni in strokovno podprti.  Številne stranke nam zaupajo ravno zaradi visoke zanesljivosti in strokovne podkovanosti. Z nami niste nikoli izgubljeni v prevodu. Spletni jezikovni tečaji, ki jih ponujamo, so narejeni po merah slušateljev. Lahko so individualni ali se izvajajo v paru. Ponujamo jezikovne tečaje v živo za angleščino, nemščino, francoščino, italijanščino in španščino. Pomagamo vam napisati besedila v angleščini ali drugih tujih jezikih, prilagojena za vaš namen. Zlasti pogosto zagotavljamo marketinška/SEO besedila.

Izkušeni strokovnjaki za jezike zagotavljamo vrhunske
rezultate

Znanje jezikov že dolgo ni več izbira, temveč nujnost. Poslovanje postaja vse bolj mednarodno, izobraževanje poteka čezmejno, vse več je potovanj in koriščenja čezmejnih storitev. Angleščina ostaja jezik, ki ga govori največ ljudi na svetu, sledi ji kitajščina, med prvimi petimi najbolj razširjenim jeziki sta še španščina in francoščina. Vse te jezike in več ponujamo v okviru Fabulingus, ki združuje dinamične strokovnjake za jezike. Smo jezikovni navdušenci, ki vam pomagamo osvojiti jezike!

Fantastični v jezikih
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram