(541) 754-3010

Smo strokovnjaki za tehnologijo in jezike

Fabulingus je blagovna znamka podjetja Fabulinus d.o.o., ki ima sedež v Mariboru. Dejavno je na področjih računalništva, jezikovnih storitev in izobraževanja. Ime je dobilo po rimskem bogu, ki je otroke učil govoriti. Ustanovljeno je bilo na podlagi izkušenj s samostojnim podjetništvom obeh lastnikov (letnici rojstva 1980 in 1984), ki sta visoko izobražena in strokovno podkovana. Deset- do petnajstletne delovne izkušnje sta si pridobivala v Združenih državah Amerike, Nemčiji in Belgiji. Zaupata v moč lastnega znanja in izkušenj za uspeh in dobre odnose.

Izkoriščamo tehnološke prednosti za vaš napredek

Milenijci smo prva generacija, ki smo računalniško tehnologijo spoznali že v (pred)šolskih klopeh ter z njo odraščali. S pomočjo digitalne tehnologije prinašamo vse koristi jezikovnih storitev do vsakogar kvalitetnejše in dostopnejše.  Trdno verjamemo v prednosti digitalizacije, ob čemer vselej zagotavljamo človeški pristop. Tehnologijo s pridom uporabljamo za poučevanje na daljavo, prevajanje od doma (ali s peščene plaže) in elektronsko poslovanje. Toda le, če vi tako želite.

Vaše želje so najpomembnejše

Razumemo, da ima tako pri znanju jezikov kot pri sprejemanju tehnologije vsakdo svojo raven udobja, kjer se počuti najbolje. Izhajamo iz vaše cone udobja ter postopoma prehajamo na višjo raven za vaš napredek. Zagotavljamo vam, da se vam popolnoma prilagodimo, da vam lahko nudimo najboljše, najhitreje, z zagotovljenim uspehom ter rezultati točno tam, kjer jih potrebujete. Da boste tudi vi – kakor mi:

Fantastični v jezikih.

Prepričajte se sami in preberite pričevanja naših zadovoljnih strank!

Naša izkušena ekipa zagotavlja vrhunske jezikovne storitve

Ekipa strokovnjakov, ki sodelujejo pod okriljem znamke Fabulingus je polna energije in znanja. Združuje osem milenijcev in milenijk, ki smo izkušeni in dinamični ter zagotavljamo vrhunske storitve.

Vsi smo diplomirani jezikoslovci ali prevajalci z večletnimi izkušnjami v prevajanju in poučevanju jezikov. Nekateri smo se izobraževali tudi v tujini, kjer smo obiskovali srednje šole, fakultete, izmenjave ali podiplomski študij. V tujini smo tudi delali za priznane mednarodne organizacije in podjetja. Številni kakovostni izdelki v preteklosti so nam že pridobili zaupanje strank, s katerimi dolgoročno sodelujemo. Z nami dobite vrhunski izdelek, vsakokrat.

Izkoristite možnost brezplačnega spletnega tečaja ali brezplačnega prevoda!

Zanesljivo, prijazno in hitro do prevodov, znanja tujega jezika ali besedila

Na podlagi dolgoletnih izkušenj smo zbrali ekipo, kjer je zaupanje in spoštovanje na prvem mestu. Pomembno nam je, da delo poteka v pozitivnem vzdušju in vsi si prizadevamo za delo s čim več srca in nasmehov. Kakovost, strokovnost in prijaznost v podjetju samem in v odnosu do strank so naše vodilo. Veseli smo vsakega, ki poišče naše storitve. Spoštujemo in cenimo vas, zato vam zagotavljamo kakovostne, hitre in prijazne storitve. Zelo radi vas tudi v živo spoznamo!

Obrnite se na nas! (kontakt)

Vrhunske jezikovne storitve zagotavljamo strokovno, hitro in prijazno

Naše vodilo je »Fantastični v jezikih«. To za nas pomeni strokovnost, hitrost in prijaznost storitve. Cilj, ki ga vsak dan uresničujemo, je fantastična storitev za vas, ob vsakem času in za kateri koli izdelek iz naše ponudbe. Verjamemo, da se dolgoročna kakovost obrestuje z zvestobo strank, kar nam dokazujejo naše izkušnje. Delamo na individualni podlagi ter vedno prisluhnemo vašim željam in potrebam. S prilagoditvijo naše ponudbe lahko vam nudimo veliko boljšo storitev, sami pa rastemo.

Kontakt

Fabulinus d.o.o.

Kosarjeva ulica 50B

2000 Maribor

Slovenija

E-mail: fabulinusmb@gmail.com

Tel: +386 (0)41 504 966

Skype: Fabu Lingus

LinkedIn: @Fabulinus d.o.o., @Fabulingus TM

Facebook: @fabulingus

Fantastični v jezikih
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram