(541) 754-3010

Nudimo jezikovne storitve, kot so lektura, pregled in pisanje besedil

Poleg hitrega in kakovostnega prevajanja nudimo tudi izobraževalne in jezikovne storitve. Na kraju po vaši želji ali telefonsko zagotavljamo tolmačenje. Z vrhunskimi storitvami lekture, pregleda in pisanja besedil vam zagotavljamo popolne izdelke za delo na mednarodnih trgih, predstavitve na tujih dogodkih, sejmih in konferencah ali na spletu. Naši ustvarjalni izkušeni tekstopisci vam pišejo kreativna besedila v angleščini ali drugih jezikih, nudimo tudi marketinška besedila (SEO optimizacija).

LEKTORIRANJE

Kakovostna lektura izboljša in polepša besedilo

Vrhunska lektura v slovenščini ali tujih jezikih, kjer zboljšamo tako slog kot slovnico. Lektoriramo članke, kreativna besedila in druge dokumente, da vam zagotovimo mednarodno prepoznavnost.

Pisanje besedil

Hitro, ustvarjalno in udarno pisanje besedil

Nudimo pisanje besedil (copywrite) v slovenščini, angleščini, nemščini in drugih jezikih. Obvladamo zakonitosti pisanja, posebej ponosni pa smo na naše uspehe pri pisanju marketinških besedil.

SEO / internetna optimizacija

Z internetno optimizacijo (SEO) do vidnosti na spletu in Googlu

Smo strokovnjaki za pisanje besedil za internetno optimizacijo v slovenščini, angleščini in nemščini. Zakonitosti pisanja besedil za spletne strani poznamo do obisti ter vam z njimi pomagamo do prepoznavnosti na seznamih rezultatov spletnih brskalnikov.

tolmačenje

Tolmačenje na kraju samem ali preko telefona oz. videa

Zagotavljamo vam kakovostno tolmačenje v/iz angleščine, nemščine, francoščine idr. na lokaciji po vašem izboru ali prek moderne tehnologije, kot so video klici in telefonske konference. Naši tolmači so na ravni maternih govorcev, obenem pa obvladajo slovensko.
Fantastični v jezikih
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram