(541) 754-3010

Jezikovni tečaji

Na podlagi dvajset let izkušenj iz poučevanja jezikov smo zasnovali spletne tečaje jezikov, ki so vam na voljo brezplačno. Primerni so za tiste, ki že imate osnovno znanje jezika, pa ga želite zlasti za določeno področje poglobiti. Spletni tečaji angleščine, nemščine in drugih jezikov so odlična izbira, če tuje jezike uporabljate pasivno (za branje) ali redko. Če želite izboljšati svoj govor, razumevanje in bralne sposobnosti, pa se odločite za individualne ure, prilagojene samo vam! Nudimo tudi specializirane vsebine za podjetja, kjer je celoten program prilagojen vašim željam! Oglasite se nam za prilagojeno ponudbo ali brezplačno testno uro! (kontakt)

Poslovni jezik

Poslovna angleščina v spletnem tečaju: po lastnem urniku do uspeha!

Ste že nekoliko podkovani v znanju angleščine, zdaj pa bi potrebovali še poslovno angleščino? Brezplačen tečaj poslovne angleščine vam zagotavlja učenje po vašem urniku in razpoložljivosti. Preverite svoje znanje in ga nadgradite. Spletni tečaj je tudi odlična priprava na naše individualne ure (tudi prek Skype) ali tečaje za podjetja. Oglasite se nam za prilagojeno ponudbo ali brezplačno testno uro! (kontakt)

Upravni jezik

Spletni tečaj za jezik angleške konverzacije v upravnih in mednarodnih zadevah

Ste vešči angleščine, a potrebujete poglobljeno znanje angleške konverzacije in besedišča zaradi dela v upravi, nevladnih organizacijah ali neprofitnem sektorju? Izkoristite naš brezplačni spletni tečaj angleščine za upravne zadeve, ki vas pripravi na dejavnost v mednarodnih vodah! Je tudi odlična priprava na naše individualne ure (tudi prek Skype) ali tečaje za organizacije, društva ali ustanove. Oglasite se nam za prilagojeno ponudbo ali brezplačno testno uro! (kontakt)

Spletni jezik in IT

Spletni tečaji jezikov za profesionalce v IT in digitalnem marketingu

Spletni tečaj, primeren tiste, ki že imate znanje angleščine, a iščete poglobljeno znanje s področja računalništva in digitalnega marketinga. Spletna angleščina za IT strokovnjake je izjemno specifična in dinamična, uporabna tako za programerje kot vse dejavne v IKT. Spletni tečaj vključuje tudi izraze, značilne za spletno prodajo, oglaševanje in družbene medije. Je odlična priprava na naše individualne ure (tudi prek Skype) ali tečaje za organizacije, društva ali ustanove. Oglasite se nam za prilagojeno ponudbo ali brezplačno testno uro! (kontakt)

Individualno učenje jezikov

Jezikovni tečaji po vaši meri – za posameznike in podjetja

Nudimo tečaje angleščine, nemščine, francoščine in italijanščine za posameznike in podjetja, prilagojene vašemu predznanju, potrebam in željam. Zagotavljamo vrhunsko in prijazno storitev za vse ravni, od začetnih tečajev do priprave na mednarodne jezikovne certifikate. Dolgoletne izkušnje uporabljamo za vaš uspeh, skupaj z vami določamo cilje in načine dela. Tečaji potekajo prek spleta (Skype) ali v živo, so individualni ali v manjših skupinah. Za materiale poskrbimo.
Preberite pričevanja naših zadovoljnih strank! (link)

Oglasite se nam za prilagojeno ponudbo ali brezplačno testno uro! (kontakt)

Fantastični v jezikih
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram