(541) 754-3010

Hitri in kakovostni strokovni prevodi

Naše podjetje sodeluje s strokovnjaki, specializiranimi za prevode z različnih področij, kot so finance, tehnika, uprava in IT. Zagotavljamo hitre prevode besedil in dokumentov, podkrepljene z večletnimi izkušnjami in diplomami iz jezikov in prevajanja. Prevodi iz angleščine in nemščine v slovenščino (in obratno) so med najbolj pogostimi, nudimo tudi dvosmerno prevajanje v francoščini, italijanščini, nizozemščini, kitajščini in hrvaščini oziroma med več tujimi jeziki. Oglejte si cene prevoda in nam pošljite vzorec za brezplačen hiter prevod!

POSEL IN FINANCE

Kakovostni prevodi odpirajo vrata v finančnem svetu

Hitro in kakovostno prevajanje je v poslu ključno, saj odpira vrata do poslovanja s tujimi partnerji ter strankami. 
Z nami do kakovostnih prevodov poslovnih dokumentov, poročil in letnih bilanc.

Informacijska tehnologija in Marketing

S prevodi v marketingu in IT do mednarodnega uspeha

V mednarodnem sektorju, kot je marketing, so udarni in kreativni prevodi ključni za širjenje dejavnosti in čezmejni doseg. Z nami dobite natančne prevode po meri izbranemu jeziku in okolju.

Javni in neprofitni sektor

Vrhunski prevodi za javno upravo in NVO

Besedišče upravnih in pravnih besedil v javni upravi, na primer razpisov, strategij, belih knjig ali poročil, je pogosto zelo specifično. Zagotavljamo temeljito poznavanje ustrezne terminologije

Korporativno komuniciranje

Usklajeni prevodi izdelkov korporativnega komuniciranja

V večnacionalnih družbah, multinacionalkah, je korporativno komuniciranje rdeča nit motivacije zaposlenih in produktivnosti. Zagotovite si izjave za javnost ter okrožnice vrhunske kakovosti in stila.

Zdravstvo, farmacija

Strokovni prevodi v zdravstvu in farmaciji

Prevodi v zdravstvu in farmaciji morajo upoštevati strokovno terminologijo, pa tudi zakonodajo posameznih držav, v katerih se uporabljajo. Poleg strokovnosti in hitrosti zagotavljamo tudi mednarodno standardizacijo prevodov.

tehnika

S tehničnimi prevodi do mednarodne poznanosti

Tehnika in znanost sta mednarodni področji, kjer lahko s tehničnimi prevodi dosežete prepoznavnost. Naročite kakovostne prevode znanstvenih in tehničnih besedil za objavo v tujih publikacijah!
Fantastični v jezikih
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram